+36 30 23 555 69, info@pestsidestory.hu

SZÁLLÍTÁSA futárszolgálat általi szállítás költsége belföldön FoxPost csomagpontra történő kiszállítás esetén bruttó 890 Ft.
Automata kiválasztása: 
https://www.csomagvarazslo.hu/automatakereso
Házhozszállítás esetén Foxpost futárszolgálattal bruttó 1290 Ft. 
Utánvételes fizetés esetén, csakis házhozszállítás esetén Foxpost futárszolgálattal, bruttó 1500 Ft.
A belföldi kiszállítás 10 munkanapon belül történik.
Európai Unión belüli csomagszállítás költsége a Magyar Posta Zrt. csomagküldő szolgáltatásán keresztül bruttó 2900 Ft.
Az Európai Unión belül történő kiszállítás 15 munkanapon belül történik.


Az Artketing Bt. a szállítási díj változtatásának jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja.

Ha a csomag megérkezett az átvételi pontra, SMS-ben értesítjük a címzettet. Az üzenetben elküldött egyedi, csak általa ismert kóddal nyithatja ki az automata megfelelő ajtaját. 

Házhozszállítás esetén a futártól személyesen a címzett, a címhelyen tartózkodó családtagok, meghatalmazottak vehetik át a küldeményt. A kiszállítást megelőzően sms-ben és email-ben értesítést küldünk a futár érkezési időpontjáról. Az email-ben található webes elérési helyen módosítani lehet a kiszállítás napját és a kiszállítási címet is.

A futár kétszer kísérli meg a csomag kézbesítését, amennyiben egyik alkalommal sem jár sikerrel, a küldemény visszaküldésre kerül a feladó számára.
Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat e-mail útján küld érteítést a kézbesítés eredménytelenségéről, majd a futár még egy alkalommal megkísérli a csomag kézbesítését. A futár elérhetősége a csomag érkezéséről szóló e-mail értesítésben megtalálható, így szükség esetén a címzett egyeztethet vele a kézbesítés időpontjáról.

Az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük.

A Vásárló köteles a csomagot kézbesítéskor a futár előtt megvizsgálni, és termékeken, csomagoláson észlelt esetleges sérülés esetén köteles jegyzőkönyv felvételét kérni, valamint sérülés esetén a csomagot nem köteles átvenni. Az ilyen eseteket kérjük, azonnal jelezze felénk az info@pestsidestory.hu e-mail címen, vagy a +36 30 743 5825-ös telefonszámon. Kérjük, hogy e-mail esetén a sérült termékről/csomagról készült fényképet is mellékelje!

Amennyiben az Artketing Bt. a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott termék nem áll rendelkezésére köteles erről a Vásárlót azonnal, de legkésőbb két munkanapon belül tájékoztatni, valamint a Vásárló által fizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb tizennégy napon belül visszatéríteni.